De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi!

 

De fotocursus van Bergh Fotografie Hilversum is inmiddels een begrip in het Gooi. Duidelijke uitleg, kleine groepen en leuke opdrachten. Zo leer je je camera kennen en mooie creatieve foto's maken.

Laatst kreeg ik de vraag of ik het nooit zat word die cursussen in de avonduren...
Nou, A. een fotograaf werkt niet van 9.00 tot 17.00 en B. nee, ik geniet er nog elke keer van!

Stel, je weet veel van een bepaald onderwerp en je deelt dit met mensen die van toeten noch blazen weten of alleen een basiskennis hebben. De reacties: "oooh, ik wist niet dat ik dat ook kon!", "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets waanzinnigs gemaakt", etc. etc. Daar word je toch blij van? Uiteraard zijn deze mensen een fotocursus gaan doen omdat ze een voorliefde hebben voor fotograferen en eerlijk is eerlijk, dat zijn toch vaak leuke mensen! En als ik dan ook nog na afloop van de cursus zulke enthousiaste reacties krijg dat ik er zelfs een beetje van ga blozen dan is mijn missie geslaagd! En daar GENIET ik van ja, elke keer weer!

Tja, er zijn ook cursisten die zo enthousiast zijn geworden dat ze de fotovakschool zijn gaan doen. Nog meer concurrentie... Ik zie ze wel eens voorbij komen op Facebook met prachtige foto's! De meesten wonen gelukkig niet in Hilversum en diegenen die dat wel doen adviseer ik altijd te verhuizen ;)

Wil je meer informatie over fotocursussen, kijk dan even op de pagina van 'fotocursus'.

Fotocredit: Margriet, panning 3e les.


reageer

Naam
Antispam (vul hier 'ja' in)

Bruidsfotograaf Finley Loosdrecht l Mark & Jasmijn Bruidsfotografie Kameryck in Kamerik l trouwfotograaf Hilversum Trouwfotografie De Hooge Vuursche Baarn - Cindy & Michiel Trouwfotografie in hartje Utrecht! Trouwen met 38 graden+ bij Residence Rhenen Trouwfotograaf Naarden Vesting l Alette & Michel Trouwfotografie Landgoederij Bunnik l Sammy & Henjo Bruidsfotografie op de hei in Hilversum Trouwfotografie De Hoefslag Bosch en Duin l Tim & Judith Bergh-Fotografie uit Hilversum, Awards Winning trouwfotograaf! Interview met fotograaf uit Hilversum! Mooie fotolocaties in Hilversum en 't Gooi! Trouwfotografie in de regen kan ook leuk zijn! Trouwen in de tuin van je zus! - Trouwfotografie Maarssen Verrassing! Zwangerschapshoot wordt Huwelijksaanzoek Trouwfotografie De Kooi Bunschoten l Martijn & Larissa Bruidsfotografie kasteel Duurstede l Trouwfotograaf Hilversum De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi! Ontdek de wereld van Camilla Collection Promotie Universiteit Utrecht 'Ready to give up on life' Een fotograaf bij je promotie l UVA Amsterdam Een fotograaf bij je promotie l Erasmus Rotterdam Trouwfotografie kasteel De Schaffelaar Barneveld l Jeroen & Leonie Trouwfotografie Naarden Vesting l Jurian & Marije Bruidsfotografie in het Amstelpark l Doris & Daniel Trouwfotografie Bruisend in Best l Petra & Martijn Trouwen in Hilversum doe je op de fiets l Linda & Guus
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl