De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi!

 

De meeste mensen die een fotocursus gaan doen hebben een mooie camera gekregen of gekocht maar weten niet hoe je er mee om moet gaan. Wat betekenen al die knopjes toch? Het bijgeleverde boekje is vaak veel te technisch, je brein schiet na 2 bladzijden al op slot. Met als gevolg dat je alles op de Automatische stand maakt of erger, dat je de camera in de kast laat verstoffen.

Ik geef nu al bijna 10 jaar (!) diverse fotocursussen. Wow, daar schrok ik zelf ook een beetje van, wat vliegt de tijd zeg! Laatst kreeg ik nog de vraag of ik het nooit zat word die cursussen in de avonduren. Nou, A. een fotograaf werkt niet van 9.00 tot 17.00 en B. nee, ik geniet er nog elke keer van! Stel, je weet veel van een bepaald onderwerp en je deelt dit met mensen die van toeten noch blazen weten of alleen een basiskennis hebben. Heerlijk toch? De reacties: "oooh, ik wist niet dat ik dat ook kon!", "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets waanzinnigs gemaakt", daar word je toch blij van?

En als ik dan ook nog na afloop van de cursus zulke reacties krijg ...
"Hey Yvonne, Het is al weer een tijdje geleden dat ik twee cursussen fotografie en een workshop Lightroom bij je deed. Sindsdien ben ik lekker bezig met fotograferen. En denk ik vaak aan je tips en aanwijzingen. Het heeft me net het goede zetje gegeven voor een heerlijke hobby waar ik veel plezier aan beleef. Tijd om je eens een bedankje te sturen, dacht ik zo."
Leuk toch!

Natuurlijk zijn deze enthousiaste mensen een fotocursus gaan doen omdat ze een voorliefde hebben voor fotograferen en eerlijk is eerlijk, dat zijn toch vaak leuke mensen! Er zijn ook cursisten die zo enthousiast zijn geworden dat ze de fotovakschool zijn gaan doen.  Ik zie ze wel eens voorbij komen op FB of Insta met prachtige foto's!

Inmiddels is de fotocursus een begrip in het Gooi en daar ben ik best wel een beetje trots op! Door de duidelijke uitleg, kleine groepen en leuke opdrachten leer je je camera goed kennen, laat je niets meer aan het toeval over en leer je hoe je mooie creatieve foto's maakt. Wil je meer informatie over de fotocursussen, kijk dan even op de pagina van 'fotocursus'.

Fotocredit: Margriet, panning 3e les.


reageer

Naam
Antispam (vul hier 'ja' in)

Een 2e fotograaf op je bruiloft De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi! Promotie Universiteit Utrecht 'Ready to give up on life' Een fotograaf bij je afscheidsrede l UVA Bruidsfotografie Kameryck in Kamerik l trouwfotograaf Hilversum Trouwfotografie in hartje Utrecht! Trouwfotograaf bij Finley Loosdrecht - Claudia en Mark Trouwfotografie Landgoederij Bunnik l Sammy & Henjo Trouwfotografie De Hoefslag Bosch en Duin l Tim & Judith Yeaaaah een Hindoestaanse bruiloft - Daniel & Geeta Bruidsfotograaf Finley Loosdrecht l Mark & Jasmijn Trouwfotografie De Hooge Vuursche Baarn - Cindy & Michiel De Corona lockdown als fotoserie Trouwen met 38 graden+ bij Residence Rhenen Trouwfotograaf Naarden Vesting l Alette & Michel Bruidsfotografie op de hei in Hilversum Bergh-Fotografie uit Hilversum, Awards Winning trouwfotograaf! Interview met fotograaf uit Hilversum! Mooie fotolocaties in Hilversum en 't Gooi! Trouwfotografie in de regen kan ook leuk zijn! Trouwen in de tuin van je zus! - Trouwfotografie Maarssen Verrassing! Zwangerschapshoot wordt Huwelijksaanzoek Trouwfotografie De Kooi Bunschoten l Martijn & Larissa Bruidsfotografie kasteel Duurstede l Trouwfotograaf Hilversum Ontdek de wereld van Camilla Collection Een fotograaf bij je promotie l Erasmus Rotterdam Trouwfotografie kasteel De Schaffelaar Barneveld l Jeroen & Leonie Trouwfotografie Naarden Vesting l Jurian & Marije Bruidsfotografie in het Amstelpark l Doris & Daniel Trouwfotografie Bruisend in Best l Petra & Martijn Trouwen in Hilversum doe je op de fiets l Linda & Guus
website maken