De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi!

 

De fotocursus van Bergh Fotografie Hilversum is inmiddels een begrip in het Gooi. Duidelijke uitleg, kleine groepen en leuke opdrachten. Zo leer je je camera kennen en mooie creatieve foto's maken.

Laatst kreeg ik de vraag of ik het nooit zat word die cursussen in de avonduren...
Nou, A. een fotograaf werkt niet van 9.00 tot 17.00 en B. nee, ik geniet er nog elke keer van!

Stel, je weet veel van een bepaald onderwerp en je deelt dit met mensen die van toeten noch blazen weten of alleen een basiskennis hebben. De reacties: "oooh, ik wist niet dat ik dat ook kon!", "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets waanzinnigs gemaakt", etc. etc. Daar word je toch blij van? Uiteraard zijn deze mensen een fotocursus gaan doen omdat ze een voorliefde hebben voor fotograferen en eerlijk is eerlijk, dat zijn toch vaak leuke mensen! En als ik dan ook nog na afloop van de cursus zulke enthousiaste reacties krijg dat ik er zelfs een beetje van ga blozen dan is mijn missie geslaagd! En daar GENIET ik van ja, elke keer weer!

Tja, er zijn ook cursisten die zo enthousiast zijn geworden dat ze de fotovakschool zijn gaan doen. Nog meer concurrentie... Ik zie ze wel eens voorbij komen op Facebook met prachtige foto's! De meesten wonen gelukkig niet in Hilversum en diegenen die dat wel doen adviseer ik altijd te verhuizen ;)

Wil je meer informatie over fotocursussen, kijk dan even op de pagina van 'fotocursus'.

Fotocredit: Margriet, panning 3e les.


reageer

Naam
Antispam (vul hier 'ja' in)

Een kasteelhuwelijk - kasteel De Hooge Vuursche - Baarn Bergh-Fotografie uit Hilversum, Award Winning trouwfotograaf! trouwfotograaf Hilversum - Soesterduinen en Residence Rhenen Trouwen in Naarden Vesting - trouwfotograaf Hilversum Trouwfoto's op de hei in Hilversum - trouwfotograaf Bruidsfotograaf Hilversum Ontdek de wereld van Camilla Collection - fotografie voor website Mooie fotolocaties in Hilversum en het Gooi! Trouwen in Maarssen - trouwfotograaf Bergh-Fotografie Hilversum Trouwfotograaf - bruidsfotograaf Hilversum - Trouwen in Landgoederij Bunnik Trouwen in Utrecht - trouwfotograaf Hilversum Verrassing! zwangerschapshoot wordt huwelijksaanzoek Trouwen in De Kooi in Bunschoten - trouwfotograaf Hilversum Bergh-Fotografie Trouwfotograaf - bruidsfotograaf - kasteel Duurstede - Sonja en Stefan De leukste fotocursus vind je in Hilversum 't Gooi! Bruidsfotograaf - De Hoefslag Bosch en Duin - trouwfotograaf Hilversum t Gooi - Tim en Judith Promotie Universiteit Utrecht 'Ready to give up on life' Een fotograaf bij je promotie - UVA Amsterdam Interview met fotograaf uit Hilversum! Trouwen in de regen kan ook leuk zijn! Een fotograaf bij je promotie - Erasmus Rotterdam Trouwfotograaf Hilversum - kasteel De Schaffelaar Barneveld- Jeroen en Leonie Trouwfotograaf - 't Gooi - Naarden - Weesp - Jurian en Marije Trouwen in het Amstelpark - trouwfotograaf Hilversum - Doris en Daniel Trouwfotograaf - Bruisend in Best - bruidsfotograaf Bergh Fotografie hilversum Trouwen in Hilversum - trouwfotograaf - bruidsfotograaf
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl