Prijzen trouwreportage

 


De kosten van een trouwreportage zijn helemaal afhankelijk van jullie wensen! Willen jullie een trouwfotograaf vanaf de voorbereiding t/m het einde van het feest of bij alleen een
deel van jullie trouwdag? Willen jullie wel of geen 2e trouwfotograaf? Geen album of juist meer albums? Veel is mogelijk!

We hebben ook mooie trouwpakketten samengesteld, maar een bruiloft blijft toch echt heel persoonlijk. Ik maak dan ook graag een vrijblijvende afspraak om samen met jullie het ideale pakket samen te stellen dat helemaal aansluit bij jullie wensen.

Alle pakketten zijn inclusief een uitgebreide kennismaking, btw en reiskosten.

Perfect Match € 1495,- (zonder album)

6 uur bruidsfotografie
2e bruidsfotograaf
Preview van selectie van foto’s binnen een week
Online gallery met alle geselecteerde foto's in hoge resolutie (300+)
Luxe USB in box


Perfect LOVE € 1995,- (meest gekozen)

8 uur bruidsfotografie
2e bruidsfotograaf
Luxe trouwalbum, cover naar keuze in bijpassende box
Preview van selectie van foto’s binnen een week
Online gallery met alle geselecteerde foto's in hoge resolutie (400+)

Perfect Wedding € 2295,-

10 uur bruidsfotografie
2e bruidsfotograaf
Luxe trouwalbum, cover naar keuze in bijpassende box
Preview van selectie van foto’s binnen een week
Online gallery met alle geselecteerde foto's in hoge resolutie (500+)

Meer of minder uren? Geen of juist meer albums? Wel of geen 2e bruidsfotograaf? Andere wensen? Laten we een afspraak maken. Ik maak graag een pakket dat helemaal bij jullie wensen voor jullie trouwdag past.

Loveshoot € 245,- incl. alle foto's in online gallery

Hebben jullie een trouwreportage bij mij geboekt dan krijgen jullie 50% korting op de Loveshoot. Tijdens deze fotoshoot kun je vast wennen aan mij en aan de camera. Ook leuk om de foto's te gebruiken voor de uitnodiging van jullie huwelijk.

En gaan jullie niet trouwen, dan kunnen we natuurlijk ook op pad om een reportage te maken van jullie samen. Afhankelijk van de locatie of de activiteit plannen we ongeveer 1,5 uur in. Jullie ontvangen alle geselecteerde foto's in hoge resolutie in een online (beveiligde) gallery. Meer informatie en foto's kun je vinden onder Loveshoot.

Waarom kies je voor Bergh-Fotografie?

Enthousiast, professioneel, veel ervaring, levering van jullie trouwfoto's binnen 2 weken, (bijna) onzichtbaar op DE momenten en altijd op zoek naar creatieve uitdagingen voor de mooiste foto's van jullie trouwdag! In een gezellige en vooral ontspannen sfeer worden de mooiste beelden gecreëerd. Hiervoor heb ik al enkele Awards ontvangen! Sinds 2 jaar werk ik op bruiloften vanaf 6 uur samen met een vaste 2e bruidsfotograaf om nóg meer mooie momenten voor jullie vast te leggen!


Foto’s van een bruiloft of een fotoshoot kunnen door mij gebruikt worden voor de promotie van mijn bedrijf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan plaatsing op mijn website, op mijn zakelijke FB-pagina of deelname aan wedstrijden. Wil je dit niet laat het me dan even weten. Bij het plaatsen van een opdracht zijn de
algemene voorwaarden van Bergh-Fotografie van toepassing.

© Copyright op beelden en teksten l fotograaf Hilversum l 't Gooi 


trouwfotograaf, bruidsfotograaf, trouwen, fotograaf, huwelijksfotograaf, bruiloft, hilversum, 't gooi, utrecht, amersfoort, almere, Noordholland, zuidholland, utrecht, Bussum, Huizen

 

Bergh-Fotografie 9,8 uit 46 ervaringen

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl