Over Yvonne

 


Professioneel l creatief l enthousiast l betrokken


De mooiste momenten vastleggen van jullie mooiste dag is het liefste wat ik doe! Al een tijdje werk ik op bruiloften samen met Annemiek, mijn vaste 2e trouwfotograaf.
Wij leggen emotie vast, van jullie dierbaren maar natuurlijk ook de liefde tussen jullie zelf. De emotie en de pure, spontane momenten vertellen namelijk het verhaal van jullie trouwdag. Inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik ook behoor tot de Awards Winning Bruidsfotografen van Nederland.

Trouwfotografie is vooral seizoenswerk. Daarom ben ik ook veel te vinden in mijn gezellige fotostudio (of op een leuke buitenlocatie). Familieportretten, prachtige zwangere buiken, newborns, profielfoto's, etc. Mijn portretfoto's zijn net even anders dan de doorsnee portretten!

Ik vind het ook superleuk om mijn kennis en enthousiasme over fotografie te delen. Vanaf de start van de fotocursussen en workshops bleek dit een enorm succes en inmiddels is Bergh-Fotografie een begrip in 't Gooi! De reacties: "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets moois gemaakt", etc.  Daar word je toch blij van? 

Waarom kies je voor Bergh-Fotografie?

* creatieve fotograaf met oog voor details
* professioneel en meedenkend
* veel ervaring
* snelle levering en goede service

Wil je graag een afspraak maken of wil je eerst informatie dan kun je altijd contact met me opnemen. Leuk je te ontmoeten!

Yvonne van den Bergh

Nominaties en Awards Bruidsfotografie:

- TopFoto Award
- Nominatie Bruid en Bruidegom
- 2x Award MDWP
- Eervolle vermeldingen MDWP
- Wedisson Award

© Copyright op beelden en teksten l fotograaf Hilversum l 't Gooi

fotograaf hilversum, trouwen, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, portret, familieportret, fotograaf Yvonne van den Bergh, fotostudio, hilversum, 't gooi, fotocursus, workshop, newbornfotografie, zwangerschapsfotografie

 

Bergh-Fotografie 9,8 uit 48 ervaringen

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl