Over Yvonne

 

Professioneel, enthousiast, creatief, betrokken en (bijna) onzichtbaar, dus als het goed is merk je onze aanwezigheid nauwelijks op. Al een tijdje werk ik op bruiloften samen met Annemiek, mijn vaste second shooter, die bij mij dit mooie vak leert. We zijn inmiddels echt een team! In de toekomst gaat zij denk ik wel haar eigen gang, maar stiekem hoop ik dat ze nog lang bij mij blijft.

Wij willen elke emotie vastleggen, van jullie dierbaren maar natuurlijk ook de verbinding en liefde tussen jullie zelf. De emotie en de pure, spontane momenten vertellen namelijk het verhaal van jullie trouwdag.

Het mooie van dit vak is dat je je eigen stijl en techniek kunt blijven ontwikkelen of bijschaven. Eigenlijk is het een must om in dit vak in jezelf te blijven investeren. Daarom volg ik elk jaar meerdere masterclasses bij de beste nationale en internationale bruidsfotografen en elke keer kom ik weer stuiterend thuis met nieuwe inspiratie en inzichten! En inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik ook behoor tot de Awards Winning Bruidsfotografen van Nederland.

Trouwfotografie is vooral seizoenswerk. Dus daarnaast ben ik veel te vinden in mijn gezellige fotostudio (of op een leuke buitenlocatie). Familieportretten, prachtige zwangere buiken, newborns, profielfoto's; mijn portretfoto's zijn net even anders dan de doorsnee portretten!

Ik vind het ook superleuk om mijn kennis en enthousiasme over fotografie te delen. Vanaf de start van de fotocursussen en workshops bleek dit een enorm succes en inmiddels is Bergh-Fotografie een begrip in 't Gooi! De reacties: "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets moois gemaakt", etc.  Daar word je toch blij van? 

Wil je graag een afspraak maken of wil je eerst informatie dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Leuk je te ontmoeten!

Yvonne van den Bergh

Nominaties en Awards Bruidsfotografie:
- TopFoto Award
- Nominatie Bruid en Bruidegom
- 2x Award MDWP
- Eervolle vermeldingen MDWP
- Wedisson Award

© Copyright op beelden en teksten l fotograaf Hilversum l 't Gooi

fotograaf hilversum, trouwen, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, portret, familieportret, fotograaf Yvonne van den Bergh, fotostudio, hilversum, 't gooi, fotocursus, workshop, newbornfotografie, zwangerschapsfotografie

 

Bergh-Fotografie 9,8 uit 45 ervaringen

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl