Over mij

 

Na de Foto Academie heb ik de knoop doorgehakt! Ontslag genomen bij mijn oude werkgever en gestart als zelfstandig fotograaf. Een spannende beslissing maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad! Het mooie van dit vak is dat je je kunt blijven ontwikkelen. Elk jaar volg ik meerdere masterclasses bij de beste nationale en internationale (bruids)fotografen en elke keer kom ik weer stuiterend thuis met nieuwe inspiratie en inzichten!

In mijn trouwfoto's wil ik vooral de emotie en de pure, spontane momenten laten zien die het verhaal van een trouwdag vertellen. En inmiddels kan ik met trots zeggen dat ik behoor tot de Award Winning bruidsfotografen van Nederland. Over mij... eigenlijk moet ik bij trouwfotografie zeggen 'over ons'. Al een tijdje werk ik samen met Annemiek, mijn vaste second shooter, die bij mij dit mooie vak leert. In de toekomst gaat zij haar eigen gang, maar stiekem hoop ik dat ze nog lang bij mij blijft.

Daarnaast ben ik veel te vinden in mijn gezellige fotostudio (of op een leuke buitenlocatie). Familieportretten, prachtige zwangere buiken, newborns, profielfoto's; mijn portretfoto's zijn net even anders dan de doorsnee portretten!

Ik vind het ook erg leuk om mijn kennis en enthousiasme over fotografie te delen. Vanaf de start van de foto cursussen en fotoworkshops bleek dit een enorm succes en inmiddels is Bergh-Fotografie een begrip in 't Gooi! Kleine groepen en leuke opdrachten, zodat je je camera goed leert kennen én mooie creatieve foto's kan maken. De reacties: "tjonge, dat knopje heb ik nog nooit gezien", "je moet echt even kijken, ik heb nu toch zoiets moois gemaakt", etc.  Daar word je toch blij van? 

Wil je graag een afspraak maken of wil je eerst informatie dan kun je altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Leuk je te ontmoeten!

Yvonne van den Bergh

Nominaties en Awards Bruidsfotografie:
- TopFoto Award
- Nominatie Bruid en Bruidegom
- 2x Award MDWP
- Eervolle vermeldingen MDWP
- Wedisson Award

© Copyright op beelden en teksten l fotograaf Hilversum l 't Gooi
Fotocredit 'over mij': Ilona Hartensveld

huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, bruidsfotograaf, portret, familieportret, fotograaf Yvonne van den Bergh, fotostudio, hilversum, 't gooi, fotocursus, workshop, newbornfotografie, zwangerschapsfotografie
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl