Fotocursus in Hilversum

 

Bergh-Fotografie uit Hilversum is inmiddels een begrip in 't Gooi (echt waar!) en hét adres voor een fotocursus of fotoworkshop.

"En dan heb je ineens een geweldige foto gemaakt maar je weet niet hoe"

Fotografeer je voor het gemak op de Automatische stand? Wil je je camera beter leren kennen? Fotografeer je graag maar het resultaat is nog niet wat je ervan verwacht?
Dan is deze fotocursus echt wat voor jou! Duidelijke en eenvoudige uitleg, kleine groepen en leuke opdrachten na elke les. Zo laat je niets meer aan het toeval over en leer je hoe je mooie en creatieve foto's maakt, precies zoals jij het wil.

Deze fotocursus is geschikt voor systeemcamera's en spiegelreflexcamera's, maar ook voor compactcamera's waarop je diafragma en sluitertijd apart kunt instellen. Ook zijn er cadeaubonnen beschikbaar voor een cursus fotografie of fotoworkshop.

Heb je nog vragen dan kun je rechtstreeks contact met mij opnemen. Wil je je direct opgeven voor een fotocursus dan kun je gebruik maken van het onderstaande contactformulier met vermelding van de gewenste startdatum. Je ontvangt dan meer informatie en een bevestiging van deelname.

Agenda (basis) fotocursus

Dinsdag
5-12-19-26 febr.
VOL
Woensdag
6-13-20-27 mrt
VOL
Dinsdag
2-9-16-23 april
3 plaatsen
Woensdag
8-15-22-29 mei
6 plaatsen
Dinsdag
4-11-18-25 juni
6 plaatsen
Woensdag
3-10-17-24 juli
6 plaatsen


Dit gaan we behandelen:

Deze basis fotocursus betreft 4 avonden van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal deelnemers is minimaal 3 en maximaal 6.
Kosten: € 175,- p.p incl. naslagwerk

Privé fotocursus/workshop

Data (en inhoud) in overleg: 4 uur totaal
Kosten: € 275,- incl. naslagwerk (theorie)

Data (en inhoud) in overleg: 8 uur totaal
Kosten: € 495,- incl. naslagwerk (theorie en praktijk)

Agenda (vervolg) fotocursus

2019
25 mei -8-12-26 juni
 3 plaatsen


En als je de smaak te pakken hebt gekregen door de basiscursus of als je al over voldoende basiskennis beschikt dan gaan we in deze fotocursus nog een stap verder. Nóg meer ontwikkelen van je creativiteit en je kennis én vooral ook lekker bezig zijn met je camera! Bij elk onderdeel hoort een opdracht en ik ga bij enkele opdrachten mee om het gelijk in de praktijk toe te passen. 

Wat gaan we doen?

Dit is een praktijkgerichte fotocursus van 2 zaterdagen van 13.30 tot plm. 16.00 uur en 2 avonden van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal deelnemers is ook hier minimaal 3 en maximaal 6.
Kosten: € 245,- p.p.

Workshop Adobe Lightroom - Beeldbewerking

Ik ben een groot fan van Lightroom, een geweldig programma om je foto's te verbeteren. Ik maak je wegwijs in Lightroom zodat je zelf in staat bent een foto optimaal te bewerken. We passen het gelijk toe op je eigen foto's. De inhoud van de workshop kan aangepast worden aan je wensen of kennis en is dus ook geschikt voor beginners. Individueel of max. 2 personen.

Datum in overleg: 2 uur
Kosten: € 175,- p.p. incl. naslagwerk (cursisten 10% korting)

 

Contactformulier

naam  
e-mail  
tel.nr  
onderwerp  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
      Alle velden zijn verplicht
fotocursus, hilversum, cursus, fotografie, Hilversum, foto, workshop, hilversum, t gooi, lightroom, beeldbewerking, fotografie, fotocamera, digitale fotografie, digitale camera, fotoworkshop, bussum, huizen, loosdrecht, kortenhoef, laren, t gooi

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl