Fotocursus

 

Bergh-Fotografie uit Hilversum is inmiddels een begrip in 't Gooi en hét adres voor een leuke en leerzame fotocursus of workshop.

"En dan heb je ineens een geweldige foto gemaakt maar je weet niet hoe je dat hebt gedaan"
Fotografeer je voor het gemak op de Automatische stand? Wil je je camera beter leren kennen? Fotografeer je graag maar het resultaat is nog niet wat je ervan verwacht? Dan is deze fotocursus wat voor jou! Duidelijke en eenvoudige uitleg, kleine groepen en leuke opdrachten na elke les. Zo laat je niets meer aan het toeval over en leer je hoe je mooie en creatieve foto's maakt. Deze fotocursus is geschikt voor systeemcamera's en spiegelreflexcamera's, maar ook voor compactcamera's waarop je diafragma en sluitertijd apart kunt instellen. Ook cadeaubonnen beschikbaar voor een fotocursus of workshop.

Heb je vragen over een fotocursus of workshop dan kun je rechtstreeks contact met mij opnemen.
Wil je je direct opgeven voor een fotocursus of fotoworkshop dan kun je gebruik maken van het onderstaande contactformulier met vermelding van de gewenste startdatum. Je ontvangt dan meer informatie en een bevestiging van deelname.

Agenda fotocursus

Woensdag 10-17-24-31 januari VOL
Woensdag 7-14-21-28 februari 5 plaatsen
Dinsdag 6-13-20-27 maart 3 plaatsen
Woensdag
4-11-18-25 april
 
Dinsdag
8-15-22-29 mei
 


Dit gaan we behandelen:

Deze fotocursus betreft 4 avonden van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal deelnemers is min. 3-max. 6 om iedereen voldoende aandacht te geven.
Kosten: € 175,- p.p incl. naslagwerk

AGENDA 1-DAAGSE FOTOWORKSHOP

2017 zaterdag 25 maart VOL
2018 zaterdag 23 juni  


Geen tijd om 4 avonden te investeren in jezelf? Haal je camera uit het stof en ik leer je in 1 dag de basisprincipes om betere foto's te maken! In de ochtend werken we aan de theorie en na de lunch gaan we dit in de praktijk toepassen op een leuke locatie!

Dit gaan we behandelen:

Deze fotoworkshop betreft 1 dag van 10.00 tot 17.00 uur. Het aantal deelnemers is min. 3-max. 6 om iedereen voldoende aandacht te geven.
Kosten: € 150,- p.p incl. naslagwerk en lunch

Agenda individuele fotocursus

Data (en inhoud) in overleg: 2 x 2 uur
Kosten: € 295,- p.p. incl. naslagwerk

Agenda vervolg op de fotocursus

2017 14-28 okt - 7-21 nov  1 plaats
2018
10-17-21-28 maart
 VOL


En als je de smaak te pakken hebt gekregen door de basiscursus of als je al over voldoende basiskennis beschikt dan gaan we in deze fotocursus nog een stap verder. Nóg meer ontwikkelen van je creativiteit en je kennis én vooral ook lekker bezig zijn met je camera! Bij elk onderdeel hoort een opdracht en ik ga bij enkele opdrachten mee om het gelijk in de praktijk toe te passen. 

Wat gaan we doen?

Dit is een praktijkgerichte fotocursus van 2 zaterdagen van 13.30 tot plm. 16.00 uur en 2 avonden van 20.00 tot 22.00 uur. Het aantal deelnemers is min. 3-max. 6 om iedereen voldoende aandacht te geven.
Kosten: € 245,- p.p.

Workshop Adobe Lightroom - Beeldbewerking

Ik ben een groot fan van Lightroom, een geweldig programma om je foto's te verbeteren. Ik maak je wegwijs in Lightroom zodat je zelf in staat bent een foto optimaal te bewerken. We passen het gelijk toe op je eigen foto's. De inhoud van de workshop kan aangepast worden aan je wensen of kennis en is dus ook geschikt voor beginners. Individueel of max. 2 personen.

Datum in overleg: plm. 2,5 uur
Kosten: € 195,- p.p. inclusief naslagwerk (cursisten fotocursus 10% korting)

Contactformulier

naam  
e-mail  
tel.nr  
onderwerp  
bericht  
antispam   (vul hier 'ja' in)
      Alle velden zijn verplicht
fotocursus, hilversum, cursus, fotografie, Hilversum, foto, workshop, hilversum, t gooi, lightroom, beeldbewerking, digitale fotografie, digitale camera
Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl